Specials

Hier vindt u de mogelijke opties die u kan toevoegen bovenop de detailbehandelingen.

GLAS COATING RUITEN

Deze behandeling gebaseerd op de SiO2 nanotechnologie vormt een zelfhechtend moleculair net en zorgt voor een extreem waterafotend effect op alle glaswerk. Dit resulteert in sterk verhoogde zichtbaarheid waardoor zelfs in de meest extreme omstandigheden dit uw veiligheid ten goede komt.Verwijderen van ijs,sneeuw en vuil gaat veel eenvoudiger,uw ruitenwissers slijten minder en valse reflecties worden sterk verminderd.

Onafhankelijke studies hebben aangetoond dat een optimale zichtbaarheid bij regenweer er voor zorgt dat bestuurders tot 1 seconde sneller kunnen reageren. Bij 90km/h resulteert dit al in 30meter winst! Levensduur van de coating tot 18 maanden of 30.000km.

Prijs voor bescherming van voorruit, de voorste zijruiten en de zijspiegels: vanaf €55,00


TEXTIEL COATING

Het beschermen van textiel zoals zetels en voetmatten is mogelijk door aanbrengen van een innovatieve nanotechnologische coating die speciaal ontworpen is om vezels te beschermen tegen water, oliën en vuil. Door de transparante coating zullen stoffen niet verkleuren en zal dit geen invloed hebben op de uitstraling, het ademen, de kleur of het gevoel van de stof. Dit zorgt er bovendien voor dat ze sneller en makkelijker te reinigen zijn en veel langer diepzwart (of beige) blijven.

Doordat het te behandelen oppervlak eerst grondig moet gereinigd worden is deze optie enkel mogelijk bij de INTERIEUR GOLD formule.

Prijs: vanaf €50,00 voor alle zetels en 90€ inclusief tapijten/matten.

Textiel coating auto
Textiel coating auto
Textiel coating auto

WAX

U kan opteren voor uw laklaag te verzegelen d.m.v. een hoogwaardige carnauba wax.Deze biedt een extreme reflectie en langdurige bescherming tot 6 maanden.

Deze wax is gemaakt voor de liefhebber die de hoogste eisen stelt aan een wax in de meest veeleisende omstandigheden. Dit is te danken aan de zeer hoge concentratie pure Carnauba wax. De wax is absoluut niet schurend, bevat geen cleaners en is veilig voor elk soort lak.

Prijs: vanaf €30,00

High End Carnauba waxen zoals Collinite, Swissvax, auto-finesse, poorboys, etc ... zijn mogelijk, de prijzen zijn afhankelijk van de gekozen wax.


KOPLAMPRESTAURATIE

Bijna elke wagen wordt geleverd met kunststof koplampen . Door o.a. strooizout, zonlicht, zure neerslag en steenslag raakt de UV-coating die erop zit vaak aangetast.Het gevolg is dat ze dof worden,vergelen en minder licht gaan doorlaten.

Een rode kaart op de Technische autokeuring is dan dichtbij en aangetaste koplampen komen ook uw veiligheid niet ten goede. Gelukkig kan ik deze weer zo goed als nieuw krijgen en u de aankoop van een nieuwe set van honderden euro’s besparen.

Feedback van een klant: “De garage vroeg mij 600€ voor een nieuwe set koplampen, jij hebt ze méér dan een jaar geleden behandeld en ze zien er nog als nieuw uit!“

Stappenplan:

  • wassen en drogen van de lampen
  • aftapen van carrosserie rondom de koplampen ter bescherming
  • wegschuren van de verweerde UV-laag in verschillende stappen
  • hoogglans polijsten in verschillende stappen
  • ontvetten van de lampen
  • aanbrengen hoogwaardige,nieuwe UV-coating gyeon Q² Trim of 2-komponenten eindlaag,deze zorgt voor een permanente bescherming

Prijs: vanaf €90,00

Koplamp restauratie auto
Koplamp restauratie auto