Wat is kleien (clayen)?

U denkt dat uw wagen door hem te wassen helemaal ontdaan is van alle vuil? Helaas blijven er altijd vastgehechte vervuilingen of contaminaties achter op het koetswerk van de wagen. Agressieve vervuiling zoals teerspetters, industriële neerslag, insectenuitwerpselen, boomhars, kalk en verfnevel gaan na verloop van tijd vasthechten aan het oppervlak van de wagen, en zo het ruwe effect veroorzaken die voelbaar is wanneer je de wagen bv. afdroogt of over het oppervlak wrijft.

Tijdens het clayproces wordt met speciale kleiblok in combinatie met een speciale vloeistof alle vervuiling die zich op de lak bevindt manueel verwijderd. Na deze handeling is de lak glad, vrij van contaminatie en klaar om te polijsten. Een perfect gladde, egale en zuivere laklaag is immers een must om eender welke detailerende behandeling op uit te voeren. Laat u niet misleiden door goedkope formules die deze stap overslaan.
clayen auto
clayen auto
clayen auto
clayen auto

Welke producten?

Nico’s perfect polish werkt enkel met professionele producten die zich reeds bewezen hebben. Nieuwe producten worden eerst uitvoerig getest en pas na evaluatie aan het gamma toegevoegd. Ik ben aan geen enkel merk contractueel verbonden en kan op die manier kiezen en vrij vergelijken.

Nieuwe ontwikkelingen en technieken worden nauwlettend opgevolgd en regelmatig wordt geïnvesteerd in nieuwe machines om steeds de beste resultaten en service te kunnen bieden. Bij Nico's Perfect Polish kan u terecht voor alle onderhoudsproducten. Washandschoenen, speciale emmers, droogdoeken, microvezeldoeken, shampoo, velgenborstels, interieurproducten, etc.

Een greep uit mijn aanbod:
303
chemical guys
collinite
dr leather
festool
gliptone
gyeon
kenotek
meguiars
menzerna
nandex
rupes
sonüs